Lielahden Autokeskuksen omistaja, yrittäjä Mikko Leppälahti tekee käytettyjen kuorma-, jakelu- japakettiautojen kauppaa yli maan rajojen. Hän ostaa ajoneuvot yleensä Saksasta ja myy ne edelleen lähinnä Suomeen. 

Mikko Leppälahden isoisä oli kuorma-autoilija, samoin isä, jolla teki lisäksi autokauppaa. Jo opiskellessaan ”Tekussa” autoteknikoksi Mikko perusti vuonna 1974 ensimmäisen yrityksensä yhdessä isänsä ja veljensä kanssa. Yritys oli Tampereen Kone ja Kuljetus Oy. Tämä maansiirto- ja kuljetuspalveluja tarjoava yritys on hänellä edelleenkin, mutta se toimii enää hyvin pienimuotoisena. Parhaimmillaan sillä oli kolmisenkymmentä työntekijää ja parikymmentä konetta.  

Lielahden Autokeskus Oy:n Leppälahti perusti vuonna 1987. Yritys toimi alkuun kuorma-autojen piirimyyjänä ja huoltoyrityksenä. Viisi vuotta myöhemmin siirryttiin nykyiseen liikeideaan eli vähän käytettyjen hyötyajoneuvojen välittämiseen Keski-Euroopan maista Suomen kuljetusmarkkinoille sekä korjaus- ja huoltotoimintaan. Kaupan alkuvalmistelut tehdään lähinnä netin kautta, mutta tarjolla olevat autot Mikko käy lähes aina katsomassa paikan päällä. Harvoin auton tuleva käyttäjäkään tekee kaupan pelkästään netin kautta.