Sähköajoneuvot

Lielahden Autokeskus Oy käynnistää sähkökuorma-autojen konversiotehtaan syksyn 2021 aikana. Tavoitteena on muuttaa ensimmäiset 10 dieselkäyttöistä kuorma-autoa sähkökäyttöisiksi jo tämän vuoden puolella. Mikäli ennusteet markkinoiden nopeasta kasvusta pitävät paikkansa, tavoite on nostaa konvertoitujen autojen määrä vuonna 2022 50 kappaleeseen ja vuonna 2023 100 kappaleeseen. Vuonna 2024 tavoite on jo 200 konvertoidun sähkökuorma-auton tuotanto. ”Muutaman vuoden vanhoille dieselkuorma-autoille annetaan uusi sähköinen elämä”, sanoo toimitusjohtaja Mikko Leppälahti.

Lielahden Autokeskus Oy etsii asentajahenkilöstöä koulutettavaksi kymmenen henkilön ryhmissä, josta nyt ensimmäinen RekryKoulutus käynnistyy 1.9.2021. Koulutukseen etsitään henkilöitä, jotka ovat olleet aiemmin tekemisissä tekniikan, sähkön tai ohjelmoinnin parissa. Pohjakoulutuksena voi olla esim. ajoneuvo-, sähköautomaatio-, ict- tai raskaskoneasentaja. Aiempi kokemus on voinut kertyä opiskelun, harrastuksien tai työkokemuksen kautta.

Linkki koulutusilmoitukseen: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/700413

Linkki YouTube-videoon: https://www.youtube.com/watch?v=Gd2Lf7IdegA

Keuruulla on runsaasti tarjolla omistus- ja vuokra-asuntoja sekä tontteja. Lisätietoja Keuruusta asuinpaikkana löydät mm. www.munkeuruu.fi ja www.visitkeuruu.fi -sivustoilta sekä Keuruun kaupungin sivuilta www.keuruu.fi. Keuruun kaupungin tarjoamista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista on tietoa vapaa-aikatoimen sivuilla www.keuruunvapaa-aika.fi.

Lielahden Autokeskuksen läheisyydessä on Hotelli Viikinhovi, josta tarjotaan myös majoitusta rekrykoulutukseen osallistuville.

Linkki Hotelli Viikinhovin majoitustarjoukseen: Viikinhovi.pdf