Yritys

Trucks.fi – me osaamme hyötyajoneuvot

Trucks.fi -sivuston takana on suomalainen Lielahden Autokeskus Oy. Tarjoamme kaikki hyötyajoneuvo- ja raskaan kaluston palvelut saman katon alta: niin hyötyajoneuvojen myynnin, varaosien toimituksen kuin myös ajoneuvojen huollot.

Erikoiosaamisemme on kuorma-autoissa, pakettiautoissa, maansiirtokoneissa ja muissa hyötyajoneuvoissa. Ostamme ajoneuvot yleensä Saksasta ja myymme ne edelleen lähinnä Suomeen, mutta myös ulkomaille.

Tarinamme

Jo omistaja/yrittäjä Mikko Leppälahden isoisä ja isä olivat kuorma-autoilijoita. Isä teki myös autokauppaa. Mikko perusti ensimmäisen autoihin liittyvän yrityksensä vuonna 1974 isänsä ja veljensä kanssa, ”Tekussa” autoteknikoksi opiskellessaan.

Lielahden Autokeskus Oy:n Mikko perusti vuonna 1987. Yritys toimi alkuun kuorma-autojen piirimyyjänä ja huoltoyrityksenä. Viisi vuotta myöhemmin siirryimme välittämään vähän käytettyjä hyötyajoneuvoja Keski-Euroopan maista Suomen kuljetus­markkinoille. Mukaan tuli myös korjaus- ja huoltotoiminta.

Kaupan alkuvalmistelut teemme verkossa, mutta tarjolla olevat autot Mikko tarkistaa lähes aina paikan päällä. Näin varmistamme, että tiedämme mitä myymme.

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun yrityksellesi sopiva hyötyajoneuvo!

Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimipisteet

Lielahden toimipiste

Turvesuonkatu 16
33400 Tampere

Mikko Leppälahti

Toimitusjohtaja 0400 832 856 mikko@lielahdenautokeskus.fi

Keuruun toimipiste

Arimontie, Viikinlahden yrityspuisto
42700 Keuruu
0400 644 448

Mikko Leppälahti

Toimitusjohtaja 0400 832 856 mikko@lielahdenautokeskus.fi

Martti Taipale

Toimipistevastaava 0400 644 448